CONSTRUCCIONES IDENTITARIAS

CONSTRUCCIONES IDENTITARIAS

Work in progress

Mar C. Llop

35,00 €

IVA incluido

Disponible

CONSTRUCCIONES IDENTITARIAS

Work in progress

ISBN 978-84-7290-797-3
Páginas 248
Año 2017
Editorial Bellaterra
Sección Lgtb*

Construccions identitàries. Work in progress recull l?experiència de molta gent que, com la mateixa autora, la fotògrafa Mar C. Llop, decideix emprendre el camí cap a la vivència trans*. El projecte captura els processos corporals que experimenta la gent transgènere, mostra persones i famílies implicades, i també el secret que moltes vegades acompanya el cross-dressing o transvestisme.

Un projecte que, des de dins de la comunitat trans*, amb respecte i creativitat, recull instantànies de cossos, però també textos sobre els pensaments i els sentiments de més d?una setantena de persones. El llibre s?articula al voltant de quatre...

Leer más

capítols: «Conceptes», «Persones», «Vincles» i «EnTrànsit». Camins per a tots els gustos, cap recepta única per a ningú, però, això sí, molts referents positius.

(castellano)

Construccions identitàries. Work in progress recoge la experiencia de mucha gente que, como la propia autora, la fotógrafa Mar C. Llop, decide emprender el camino hacia la vivencia trans*. El proyecto captura los procesos corporales que experimentan las personas transgénero, muestra personas y familias implicadas, así como el secreto que muchas veces acompaña al cross-dressing o travestismo.

Un proyecto que, desde dentro de la comunidad trans*, con respeto y creatividad, recoge instantáneas de cuerpos, y también escritos sobre el pensamiento y los sentimientos de más de setenta personas. El libro se articula en torno a cuatro capítulos: «Conceptos», «Personas», «Vínculos» y «EnTránsito». Caminos para todos los gustos, ninguna receta única para nadie, pero, eso sí, muchos referentes positivos.


Te puede interesar

LAS MASCULINIDADES EN LA TRANSICIÓN

Rafael M. Mérida Jiménez Y Jorge Luis Peralta

40 AÑOS DESPUÉS

Geoffroy Huard, Mora Gaspar Victor, Gracia Trujillo Barbadillo, Javier Ugarte Perez

CUIDADOS TRANS

Hil Malatino

TRANS*

Jack Halberstam